....

Skrev aldrig igår så e la dags o skriva idag.. har iaf danni här med diezel o det funkar ok. men fy fan va jobbig han e på natten(diezel) han springer runt o sover knappt. jobbigt. men det blir nog bättre med tiden>får vi hoppas)
idag ska vi in till stan o kolla lite på biltema o jula. eller de ska det. o så köpa en stol till skrivbordet som nu e prissönkt med 250 kr alltså halva priset :) Så den ska vi ha =) O så ska vi handla lite mat med :)

vet ej riktigt hur vi ska göra med huset vi ska hyra för de verkar så sega med att fixa det o vi vill ju ej behöva flytta in i ett hus som ej e färdigt :/ o sen får vi se om det ens skulle funka att hyra ava dem för de e ju lite väl konstiga :/ Men kanske hade Johan(han som äger den gården mattias kanske ska börja jobba på) ett hus som vi kunde hyra.. vore ju bäst så :) :)
ja ja nu kommer de snart o ska ta mått på badrummet.. ska ju lägga en ny matta.. så ja ja ska lägga en tvätt i maskinen o byta byxor...

några nya bilder kommer här :)

ja denna första e ej min bild men det e ia på vår nya tv :) :) O det e riktigt jävla bra bild :) alltså på tv om man jämnför med den vi hade inna, den stora fick vi såld igår kväll.. de kom vid elva o köpte tv:n, de åkte ända från värnamo.. dummisarna.. hehehe

Puss å Kram

0 Comments:

Post a Comment