Jaja

Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att dagen har avrit dylld med massa tjafs men som nu e utrett :/ Jobbigt men så kan de bli ibland..
Idag har vi ej gjort ngt speciellt, iaf inte ja o malin, vi hara bara varit hemma, tias o danni va inne i stan o handlade lite o så :) Ja o malin va ju inne igår. o så imon ska de till lågagård o sen kanske fiska o på måndag blir det troligtvis gekås.. men då får banne mig han va i buren för vi kan ej ha honom lös då han bajsade o kissade precis överallt :/ men han tycker ju inte illa om att ligga i buren preis så det funkar det med :)

måste nog sova nu. men e faktiskt inte trött. för första gången sen de kom så har de gått o lagt sig innan oss.. o hans ka sova nu o ja med.. trött men ändå inte trött :/

ja vi va ju på rix fm festival i halmstad i torsdags.. det gick bra. hände lite småsaker där bara ... men vi hade skoj. tog en massa bilder som aj tyvärr ej hunnit lägga upp ännu men som kommer upp imon :) tog ca 200 bilder... de som av bäst av faktiskt star pilots :):) Visste inte att de va de som sjöng den låten.. men fan så bra de va. vi har ebstämt att när det kommer till växjö den 8 augusti så ska vi dit o kolla på dem + att då kommer brolle dit o emd :):) kommer bli ännu roligare o kameran kommer va full ;);)

ja ja godnatt på er läsare :)

Hugs & Kisses
Heidi

0 Comments:

Post a Comment