Jahopp :)

Nu börjar man känna sig smått uvilad =) Sov tills för en halvtimma sen men gick o la mig i tid igår, eler nja vid halv tolv :) Men det e bättre än de andra dagarna :)

Idag ska vi åka och titta på huset om inget annat inträffar(hoppas verkligen inte det) Ska ta massa med kort hur det ser ut inne o hästarna ;) o utsikten från gården =) Vill flytta o han få jobb där o så kan de flytta, fan så skojj vi skulle ha det. kunde hitta på massa skoj ;) Men får se hur det blir :)

Måste verkligen byta objektiv till kameran, så hemska bilder det blir.. :( De blir alldeles för suddiga. märker detta nu när ja har haft det ett tag att de blir värre o värre, ja som va så jävla dum o sålde mitt 28-80 ja hade :) Det va bra men ja va ju så dum o trodde att detta skulle va bättre bara för att det va nyare, men så e det ju inte. det nyaste e ju inte det bästa :/ Men får skaffa ett nytt när vi får råd till det :) Nu e det en ny tv som gäller :) ja just det vill ha canons 17-85 eller canons 28-105(tror det e den brännvidden, men ungefär iaf )

nehe nu börjar snart HTG =)=)

Kolla pixbox där finns massa fina bilder på Alva & Ella =) O så annat från helgen =)


Puss å Kram

0 Comments:

Post a Comment